Notice: _register_theme_block_patterns függvény helytelenül került meghívásra. "/home/viehu/public_html/wp-content/themes/swd-theme/patterns/register-patterns.php" fájlt nem lehetett blokk mintaként regisztrálni ("Keresőbarát kifejezés" mező hiányzik) Bővebb információ a Hibakeresés a WordPress-ben helyen. (Ez az üzenet a 6.0.0 verzióban került hozzáadásra.) in /home/viehu/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835
Megjelenés a szakmai folyóiratainkban – Vegyészmérnökök Integrált Egyesülete

Megjelenés a szakmai folyóiratainkban

Az egyesület egy magyar nyelvű és egy angol nyelvű elektronikus folyóiratot szerkeszt, illetve ad ki, amelyek az egyesület honlapján keresztül elérhetőek.

A magyar nyelvű folyóirat címe: „Ipari technológus”.

A „Technológus” folyóiratban a szakterületünkhöz tartozó magyar nyelvű lektorált cikkek, válogatott külföldi cikkek magyar fordításai, képzési rész (számítások, tervezések bemutatása), hírek és tudósítások szerepelnek.

Az angol nyelvű folyóirat címe: „Hungarian Journal of Chemical Engineering”.

A „Hungarian Journal of Chemical Engineering” folyóiratban, a nemzetközi érdeklődésre is számítható, a szakterületünkhöz tartozó magyar és külföldi szerzők lektorált angol nyelvű cikkei, hírek és tudósítások szerepelnek.

                (Alapszabály 2.3. pont)